≡ Menu

Gud, himlen og alt muligt andet.

Det slog mig som når Thors Hammer giver genlyd i verdensrummet. Hvordan Fanden kan man have en Gud, som planter et træ i Edens have og forbyder sine skabninger at spise af det – ja, han truer dem faktisk og lover dem at de skal dø hvis de gør det. Han kunne ligeså godt have plantet det møgtræ et helt andet sted eller måske slet ikke have skabt det, når de nu alligevel ikke måtte spise af det? Eller han kunne have sat keruber rundt om træet med flammesværd, som han gjorde da han opsagde lejemålet på haven. Sig til dit barn at det ikke må gå hen i fryseren og tage en is og det er det første ungen gør når du er ude af syne…

Hvem i Al Verden er de guder der indstifter flerkoneri: 1. Mosebog kap. 6 “Da menneskene begyndte at blive talrige på jorden og fik døtre, så gudssønnerne, at menneskedøtrene var smukke. Blandt dem tog de sig alle de koner, de havde lyst til”. Hvad for noget? Gudssønner?!! Spurgte disse Gudesønner om lov eller det var historiens første massevoldtægt?

Hvem i himlens navn er den Gud der lover Moses højt og helligt at UDRYDDE folket i det Forjættede Land??? Hvem er den Gud der myrder alle førstefødte i Ægypten fordi Farao er lidt stædig? Hvem er den Gud der gør Sara, Abrahams kone gravid? Og hvordan??? Hvem (I Helvede) vil sende sin søn som frelse for menneskeheden, når han godt ved at de vil mishandle, torturere og til slut myrde ham på bestialsk vis? Jeg ville personligt ALDRIG sende min søn ud i et foretagende der indebar risiko for hans liv. Jeg rejser SGU hellere selv!

Hvem Satan er den Gud der befaler Abraham at gå op på et bjerg og slagte sin egen søn og lige før han hæver kniven for at stikke den i hjertet af sin dreng råber han: Stop – det er bare for sjov!

Hvem i Lucifers navn er den Gud der drukner formodenlig tusindvis af mennesker i en syndflod og bagefter lover at det vil han aldrig gøre mere, sætter regnbuen på himlen som et bevis på sit løfte… Hvorefter han myrder alle – formentlig også tusinder i Sodoma og Gomorra???

Underligt nok er den Satan der er præsenteret i Nye Testamente en ret fredelig fyr, sammenlignet med den Gud der er præsenteret i det Gamle Testamente. Er Gud gået tabt i oversættelsen? Er jeg så ligegyldig for ham, at han ikke engang gider at skide på mig! Har Nietze ret når han siger at Gud er død eller har jeg ret når jeg påstår, at hvis der findes en Gud, er han en infam sjover der myrder til højre og venstre og er ligeglad med alle andre end Kong David og Salomon som opkræver skatter og rigdomme til…. Gud!

De Faldne Engle

…oooOOOooo…